Internationale MPO-muntenveiling 26 t/m 29 november 2014

Heritage Auctions Europe / MPO
Foto voor Internationale MPO-muntenveiling 26 t/m 29 november 2014
De komende internationale muntenveiling van de MPO vindt plaats op 26, 27, 28 & 29 november 2014 met een keur aan mooie losse stukken en collecties. Onder de hamer komen munten, penningen, bankbiljetten en onderscheidingen waarbij we weer diverse recordopbrengsten verwachten.

Bijzonder is de 'Arkensteijn-collectie'. Afgelopen maart overleed de bekende Nederlandse numismaat Nico Arkesteijn geheel onverwacht. Nico was wel bekend met munten, penningen en bankbiljetten. Hij verzamelde stukken van over de hele wereld. Hij beschreef ze, gaf lezingen er over, richtte exposities in, etc.

Zijn nabestaanden hebben er voor gekozen om de collectie bij MPO te laten veilen en onze experts zijn al maanden bezig met de enorme collectie door te nemen en te omschrijven.

Meer informatie over Nico Arkesteijn leest u in de catalogus op pagina 11 van de rijk geïllustreerde catalogus.

Kijk op www.mpo.nl voor de catalogus die nu al online is en laat u verrassen door het aanbod. Voor online bieden en alle afbeeldingen kunt u terecht op www.mpoauctions.com.

Voor een uitgebreide gratis taxatie kunt u overigens altijd bij ons terecht, bel 030-6063944 voor een afspraak. Tot ziens in IJsselstein!
www.mpo.nl