Corinphila Veilingen

Foto voor Corinphila VeilingenCorinphila Veilingen, partner in het Global Philatelic Network, houdt twee grote internationale veilingen per jaar in het eigen pand. Deze veilingen zijn wereldwijd live te volgen via het internet en meer en meer klanten uit binnen- en buitenland bieden online mee vanuit het comfort van hun huis met Corinphila's live biedprogramma. Iedere veiling bestaat uit zo'n 4000 kavels, waarvan het meeste postzegels en daarnaast poststukken, prentbriefkaarten, munten, penningen, bankpapier en literatuur.

Corinphila's filosofie is om de beste resultaten voor onze inzenders te behalen. Onze verschillende specialisten alsmede de collega's bij onze zusterbedrijven op drie continenten weten het materiaal op het hoogste niveau te waarderen. In Amstelveen hebben wij vier filatelisten (postzegels), een numismaat (munten) en een deltiologist (prentbriefkaarten) in huis. Hun uitgebreide ervaring stelt ons in staat om elke inzending aan te bieden op de wereldwijde veilingmarkt voor de beste resultaten.

Iedere veiling maken wij een full colour veilingcatalogus die wereldwijd wordt verstuurd aan een paar duizend verzamelaars en handelaren en tevens online op onze website beschikbaar is. Regelmatige nieuwsbrieven en posts op social media houden onze klanten en die van onze zusterbedrijven op de hoogte van het actuele veilingaanbod. Onze veilingen worden bovendien geplaatst op internationaal gerenommeerde verzamel veilingsites als NumisSearch, PhilaSearch, Stamp Circuit en Delcampe.

Wij geven u graag gratis en vrijblijvend een waardebepaling en advies bij de verkoop van uw verzameling.
Mortelmolen 3
1185XV
Amstelveen
020 624 97 40
020 624 97 49
 E-mail
 Website
 
09.00-17.00 uur
09.00-17.00 uur
09.00-17.00 uur
09.00-17.00 uur
09.00-17.00 uur

Activiteiten

  • Veiling